Csapatunk azért hívta életre a filmműhelyt, hogy hónapról hónapra újabb témákat  boncolgasson workshopok keretein belül, valós tudást biztosítson elméletben és gyakorlatban egyaránt. Tudjuk, hogy a mi tudásunk által, te is gyorsabban fejlődsz majd, és már egy workshop után is tudod azt hasznosítani. Célunk, hogy támogassuk és segítsük a pályakezdőket, a kollegákat, a partnereket, a tanulni vágyókat. Részt vehettek kurzusokon, előadásokon, kamerateszteken, forgatásokon, háttérmunkába folyhattok bele, egyszóval belátást és segítséget kaptok a filmezés világába.

Vezető előadó személyében Tokay Pétert ismerhetitek meg. Péter 15 éve vállalkozó, saját gyártócéget vezet, emellett rendező és természetesen az utómunkában is fontos szerepet tölt be. Péter mellett pedig vendégelőadóink lesznek az adott témáknak megfelelően a filmes szakmából. Meghívunk operatőröket, vágókat zeneszerzőket, hangmérnököket, producereket is.

A filmműhely egy egyedülálló bázis, a művészemberek gyűjtőhelye, generáció független, gyakorlati tudás,kapcsolatrendszer és lehetőségek tárháza. Modern formába öntött művészellátó, mely művészi vénákkal rendelkező sikeres, avagy sikerre vágyó emberek világát segíti elő. Lehet tanulni, okosodni, ismerkedni, kapcsolatot építeni, segítséget kérni, gyakorolni.Művészemberek és vállalkozók segítik egyaránt a workshopokat. Családias légkörünk pedig a kellő kikapcsolódásért felel.

Szeretettel fogadjuk a mai világ művészeit, építsétek magatokat folyamatosan, hogy eljussatok a célig.

Nézegessétek a referencia munkákat: